Monday, 18 May 2015

Peluang bisnes produk, tak perlu jadi agen atau stokis.


Assalamualaikum. .lama betul tak update blog, bersawang blog ni..mana taknye dlm beberapa bln yg lps, Mungkin secara dasarnye nampak mcm dugaan bagi saya.  Sebenarnye Allah nak berikan lebih byk peluang dan ruang dlm kehidupan. Sekarang dpt peluang yg lebih besar dan back to basic, balik pada pengalaman yg sy ada dulu. Sambil jual produk boleh buat facial juga. Buka kitab lama ttg facial treatment (nanti saya update ttg facial ke tpt anda ya).

Pada rakan2 yg mencari peluang perniagaan atau memulakan perniagaan tapi tiada modal yg besar utk menjadi agen atau stokis, boleh berurusan dgn saya ttg produk.  
Lebih 900 produk2 hot2 dipasaran. Boleh bagi diskaun dan free postage. Atau mana2 rakan2 yg nak buka kedai makanan tambahan dan kesihatan boleh berhubung dgn saya secara whatssap/telegram 0142638316. 
Jom tengok di bawah gambar2 sebahagian dari produk2 yg ada. 

Produk2 dnars terhangat di pasaran


Produk2 hot MLM pun ada




Peluang bisnes bermula disini nak jadi dropship kami pun peluang di buka. Kawan2 boleh hubungi saya 0142638316.

Friday, 10 October 2014

Jana sihat dan jana pendapatan


Kesihatan adalah hak milik setiap insan tapi panas kadang kala tak sampai ke petang.
Kini jika yakin dan konsisten anda pada produk double stimcell pasti dpt hasil serta berkongsi pada yg memerlukan. Asbab produk redhanya allah. Betullah kata testimoni ni...kita bkn nak kejar duit sahaja tapi jika kesihatan terpelihara anda pasti boleh jana duit bersama.

video
Testimoni Brain Tumor





Bagaimana dengan anda masih nak tengok lagi dan masih was2..kita xjual pun produk rapi kita bagi peluang berniaga atau jana income sambil santai2 jaga family dan anak2.

Saya sajikan 1 lagi testimoni Pn Rozi..bisnes partner saya 1 team richm5...bila anda bermula dgn group saya anda akan tahu skill dlm group sahaja.

video
Kanser payudara
Hubungi saya jika anda Ingin menjadi sebahagian jana kesihatan dan kewangan anda secara santai dpn fb, blog, instagram atau offline call / whatssap 0142638316. Boleh add saya di facebook dan boleh juga set time jumpa saya sendiri. Saya sambung coretan dan perkongsian nanti. Tq

Thursday, 4 September 2014

Jana income mudah, student dan surirumah dicari.


Assalamualaikum. ..sekian lama tak mengupdate, rasa kekok pun ada. Bukan menghilang tidak berbuat apa2 tapi saya kini telah mempunyai group atau Bisnes best dalam sistem networking yg mudah.

Bagaimana ia bermula sekadar ikut sahaja tetapi setelah di jelaskan plan marketing secara mudah dan ringkas saya nekad 'ok saya boleh buat".
Bermula dengan tiada ilmu tetapi syukur di temukan bisnes ni sebab ada sistem dan saya telah di masukkan kedalam 1 group yg amat2 membantu 1 sama lain. BANTUAN seperti info mengenai company atau plan marketing atau strategi setiap org semua dikongsi..kerja saya copy paste dan mencari kelainan utk di post kan di fb.

Kesibukan mengupdate di fb dan study strategi group dlm sebulan 2 ini berhasil..dan kami 1 team membantu menaikkan income para newbies sebelah line sahaja..skrg org2 yg join group atau team kami mmg mendpt point income tanpa henti.


Tengok sistem ni ya..point income terus naik Setiap hari..so bagaiman nak clearkan income tersebut..ok kita cerita next step, nak mcm ni roger cpt ya.

Sekarang saya sudah makin selesa dan boleh bergerak dan melakukan strategi yg sama utk bantu2 bisnes partner baru. Ok siapa yg patut join bisnes ni?? Sesiapa sahaja yg sanggup bermodal dgn 3 pakej . Tiada yg mustahil.1 hari income anda di jana tanpa hento setiap hari. Jgn risau bisnes ni semua ada..link dangan kpdnkk dan bank negara.

Skrg saya mencari surirumah...yg ada akaun fb sentiasa scroll je..tanpa menjana apa2 boleh bermula dgn bisnes ni.

Saya juga mencari student2 area Kuala Lumpur, Selangor, Bangi,Putrajaya, Puchong dan sewaktu dengannya (sbb saya tggl  di Bangi) boleh roger saya 0142638316 utk set time bila boleh jumpa by group. Saya betul2 mencari students yg cari duit poket...sbb dgn follow bisnes ni bkn duit poket je...uish..bersusun kot dlm bank. Jika anda dpt bawa team dalam 5 org keatas ..saya akan bukakan akaun anda dlm bisnes ni free, tanpa bermodal. Tapi jika perseorangan bermulalah dgn pakej rm275 atau kalau mampu dgn pakej gold rm1625 jika lebih mampu anda bermula terus dgn modal rm5400. Tapi tiada yg mustahil dlm bisnes ninada yg semuda umur 17 tahun telah bermula dan menjana income luar biasa.


Untuk Info lanjut ttg bisnes best ni boleh whatsaap 0142638316.
Anda bermula anda pasti teruja dgn income luar biasa.

Thursday, 10 July 2014

kurus dan slim dgn 2slim kesan seawal 1mggu

Produk 2slim dari Phytosence



2SLLIM
* Kandungan utama kopi hijau yang megandungi ASID KLOROGENIK mampu mempengaruhi cara badan mengawal kandungan gula dalam badan & metabolisme
* EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA membantu untuk memperlahankan penghasilan lemak dari lebihan karbohidrat. Kabohidrat digunakan dengan lebih berkesan untuk menggelakkan ia menjadi LEMAK. Ini turu menggalakkan pembakaran LEMAK-LEMAK yang sedia ada.
Antara kebaikan 2Slim
- produk pelansingan badan
- bertindak utk membakar lemak dlm badan tanpa perlu berdiet
- mengenyangkan dan akan membentuk usus kita
- Kesan seawal 1-2 minggu (penurunan yg drastik akan menyebabkan kecederaan pada usus n saraf)
- Tidak mengandungi bhn kimia
- Menguruskan badan tanpa meninggalkan kesan gelebeh
- 2Sllim adalah dlm bentuk serbuk
Cara Makan :-
~ Bukan bancuh,shake @ telan.
Tapi just KEMAM sahaja di bawah lidah selama 10 saat...
MUDAH kan !!
 Just koyakkan sechat tuang bawah lidah n kemam..selepas itu minum air putih secukupnya.

Jom kurus slim dan canTik sebelum raya dan sampai bila2. Boleh start jana pendapatan sambil2 cantik sihat n menarik terus income luar biasa. Ada permulaan pakej serendah rm390 dpt 4 kotak 2slim yg pada harga asal utk 1 kotak 2slim berharga rm250 so skrg boleh start jual dgn harga yg berbaloi keuntungan serta dpt sistem jana income luar biasa. So just pm/whatssap saya 0142638316 Utk keterangan lanjut

Tuesday, 3 June 2014

Double Stemcell offer murah


Beli 1 Double stemcell rm250 harga pasaran, saya bagi harga baik punya rm275 terus saya daftarkan anda ahli dpt sms dari company so u all boleh login masuk tengok sistem.

Sape Cakap Kuar Modal RM275 Tu Rugi..??


 Terus jana pendapatan 

Tak Rugi Uuuoolllsss Sebab Uuoollss Akan Dapat 2 Kotak Produk Kesihatan... Boleh Makan Sendiri Untuk Kulit Cantik, Segar, Sentiasa Bertenaga Dan Merawat Penyakit (kalu yg ada penyakit)..

Produk Ni Bukan Ubat Tapi SUPPLEMENT DOUBLE STEM CELL Berupaya Mengatasi, Merawat Serta Mencegah Masalah & Penyakit Disamping Bertindak Membetul Dan Membaik Pulih Sel-Sel Yang Rosak Yang Menyebabkan Ia Tidak Berfungsi Dengan Betul..

Apabila Sel-Sel Telah Pulih Dan Menjadi Kuat, Sistem Tubuh Akan Kembali Berfungsi Dengan Efisyen Dan Normal, Maka Fungsi 'Antibody' Dan Sistem Imun, Hormon Serta Proses NyahToksin Menjadi Lebih Sempurna Dan Efisyen m
Menyebabkan Punca-Punca Penyakit Dapat Dipulihkan...
Inilah Yang Menyebabkan Sistem Badan Berjaya Memulihkan Penyakit, Melambatkan Proses Penuaan Dan Kita Kekal Sihat..



Semakin cantik Datin Umie Aida

Tak Rugi Sangat2 Sebab Boleh Jaga Kesihatan, Kecantikan N Awet Muda Pastu Leh Juga Tambah Duit Poket.. Pasti Akan Balik Modal.. Dijamin!!!!

Tak Payah La Takut2 Kalau Nak Buat Duit Poket Ni.. Biz Ni Pun Bukan Tipu Orang... Dah Banyak Kali Keluar Paper, Majalah, Jadi Penaja Waktu Solat Umat Islam Selama Setahun Kat Berita Harian Dan Yang Terbaru Jadi Penaja Perlumbaan Moto Kat Sepang... Buang Jauh2 Perasaan Ragu2 Dan Takut Tu.. Jom Jadi Ahli Dan Rasai Sendiri Keseronokkan Dalam PhytoScience..

Pm/Whatsapp 0142638316

Saturday, 3 May 2014

Jana Pendapatan lumayan serta Maksimum dengan Double Stemcell



Assalamualaikum ......amboi lama betul tak update blog, semakin bersawang betul blog saya ni. Jangan risau kini tentu update kasik bersih semua sawang di blog.


Alhamdulilah...kini saya dah ketemu busness yang paling hebat masa kini kenapa saya cakap macam tu...sbb jana,jana,jana pendapatan dengan share kebaikkan produk yg hebat ABAD ini serta pelan pemasaran terhebat era ini.


Di sini saya nak share dengan korang cara2 buat Extra Income Rm100-Rm300 satu hari. Nak buat Buat bisnes dari rumah. Modal sgt minimum...Rm270 sahaja..tp boleh generate Rm3K- Rm5K sebulan. Tak perlu simpan stok. Cuma buat promosi di dunia online/offline. Sgt sesuai utk surirumah, student,sesiapa jer yg nak cari extra income. Cuma Sejam- dua jam sehari jikai guna fb, group support fb yang sangat kuat dimana dlm group support itu akan mudahkan bisnes dgn maklumat lengkap yg telah disediakan.



Produk hot nya adalah :


  • Double stemcell (RM270) - berbentuk serbuk letak bawah lidah dan boleh membuat kulit anda hilang kedut dan nampak muda..


  • Triple stemcell (RM290) dari swiss.. Sekali sembur aja dpt rasa muka terus tegang n anjal..mmg produk ni terbaik.


Mahal kan? Tapi dengan pakej silver anda hanya perlu bayar RM270 sahaja utk jadi ahli n anda akan dpt 2 kotak double stemcell!!

Harga jual satu kotak rm 270..tapi kalo korang masuk ahli rm270 korg boleh dpt 2 kotak stem cell.lagipun xrugi ko beli pastu otomatik jadi ahli.dpt 2 kotak lagi..org yg xnk jadi ahli tu rugila dorg beli harga rm 270 tp 1 kotak je..k


bila korg dpt cari orang bonus korg dikira dengan USD. USD akan masuk based on pakej mana yg diorg ambil. dan ada lagi..... mende ni akan terus menerus korang dpt walaupun org bawah pd bawah u yg cr org n buat sales. best kan..
 

ni plak harga pakej yg anda boleh pilih sendiri...




Pada orang2 Bandar baru bangi, Putrajaya dan berhampiran Dengannya boleh roger 0142638316 jika ingin tahu Dengan lanjut ttg busness terpaksa kaya ini


Tuesday, 15 January 2013

Meeting Stokis Putrajaya 20/01/13


MAKLUMAN kepada STOKIS LAMA DAN STOKIS BARU yang dilantik, Di jemput ke mesyuarat dan majlis ramah mesra yang ke 1/2013 bersama saya DC Putrajaya yang akan di adakan pada 20 Januari 2013 bertempat di Presint 15, Putrajaya jam 03:00 petang.
 
Agenda adalah untuk pencetusan idea bagi mewujudkan sistem mentor menti agar saya dapat membantu anda semua cara meningkatkan sale dan mewujudkan team yang satu fikir satu hati. Moga kehadiran tuan/puan dapat mengeratkan silatulrahim antara kita.
 
 Diharapkan yang akan hadir dapat pm/whatsup (0142638316) bagi pengesahan kehadiran. Terima kasih......